Wij hechten veel waarde aan milieu en duurzaamheid, om die reden proberen wij zowel in ons productassortiment als in ons transport zoveel mogelijk duurzaam te werken.

Producten

Al onze Zand en Grond producten beschikken over een KIWA productcertificaat, wat inhoudt dat deze producten geen verontreiniging bevatten. Op deze manier loopt u geen risico vervuilde producten toe te voegen aan uw grond en de aarde. Onze grond producten voldoen daarnaast aan de PFAS eisen. Zo werken we allemaal mee om de aarde schoon te houden.

In ons productassortiment bieden we daarnaast enkele duurzame producten aan, zoals Granulight een uniek funderings- en ophoogmateriaal dat tevens het groene keurmerk draagt van DuboKeur. Daarnaast zijn wij groot fan van een groendak. Een mooie manier om de omgeving een stuk groener en diverser te maken. 

Op onze ‘tuin vergroenen‘ pagina geven we meer informatie over het verduurzamen van de tuin, oprit en andere mogelijkheden. 

Transport

Dagelijks zitten wij met vele vrachtwagens op het wegennetwerk, van binnensteden tot landelijke gebieden met vrachtwagens tot maximaal 18 meter. Om Co2 emissie te verminderen worden bigbags voornamelijk met vrachtwagens geleverd die beschikken over de laatste milieueisen zoals Euro6 motoren. Leveringen worden met elkaar gecombineerd, vrachtwagens optimaal beladen en gepland om zoveel mogelijk lege kilometers te voorkomen. Om die reden is het ook niet mogelijk aan specifieke tijdsleveringen te voldoen. Zodat wij zo efficiënt mogelijk kunnen omgaan met het transport.