Schots Graniet Split

Schots graniet split ook wel bekend als Roze graniet split wordt niet alleen in Schotland zelf gewonnen, maar ook op vele andere plaatsen in de wereld. Schots graniet is een stollingsgesteente vergelijkbaar met Basalt Split. Dit maakt het graniet slijtvast en drukvast. Schots graniet is roze grijs van kleur.

Schots graniet toepassing

Door de hardheid en slijtvastheid is het split uitstekend te gebruiken als halfverharding voor de zwaarbelaste oppervlakten als een oprit of parkeerplaats. Graniet split vergruist namelijk niet. Ook in een siertuin als bodembedekker of op tuinpad misstaat dit split zeker niet! Bij gebruik van graniet split op uw oprit of parkeerplaats kunt u splitplaten gebruiken voor de stabilisatie van het split om zo spoorvorming tegen te gaan. 

Meebesteltip:

Schots Graniet Split bestellen?

Zandcompleet levert Graniet in big bag of per volle pallet met 50 zakken a 25kg door heel Nederland. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags (losgestort op aanvraag). Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.