Kasteelgrind

Kasteelgrind

Kasteelgrind (ook wel Castle grind genoemd, of Mignonette Beige voor België) is een grindsoort wat door de afronding een hele zachte vorm heeft en zal daardoor zacht aanvoelen als erover gelopen wordt. Het grind is beschikbaar in Champagne achtige kleuren en wordt vaak toegepast in tuinen om een sierpad of oprit van te maken. Daarnaast wordt dit grind steeds meer toegepast in grotere, luxe parkachtige siertuinen. Het grind is voldoende hard als toepassing op uw oprit. Op zoek naar een grindsoort met een bontere kleur? Kijk dan eens bij Moraine grind.

Dakgrind

Daarnaast kunt u dit Castle Grind ook als dakgrind gebruiken als alternatief voor het standaard dakgrind. Dakgrind zorgt voor het nodige gewicht op platte daken, beschermt het dak tegen UV-straling en wordt soms zelfs verplicht gesteld voor brandveiligheid. Dakgrind dient rond van vorm te zijn om zo weinig mogelijk schade toe te brengen aan het dak. Ook Moraine grind is geschikt als dakgrind, splitsoorten zijn door de hoekige vorm niet geschikt als dakgrind.

Kasteelgrind bestellen

Zandcompleet levert Castle Grind in big bag en is binnen 1-3 werkdagen leverbaar door heel Nederland. Siergrind bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden? Vanaf 10 ton leveren wij ook losgestort kasteelgrind door heel Nederland. Stuk voordeliger voor grotere hoeveelheden (vanaf 6 a 7 kuub is losgestort voordeliger). Losgestort wordt gratis geleverd.