Pebbles Stenen

Flat Pebbles Stenen, ook wel platte rivierstenen genoemd zijn zeer afgeronde stenen. Deze mooie platte sierkeien zijn voornamelijk bekend door de afronding en zacht gevoel. De flat pebbles zijn hard genoeg om zowel toepasbaar te zijn als sierstenen alsmede voor te gebruiken voor een tuinpad. Onze Pebbles Stenen zijn plat en worden daardoor ‘Flat Pebbles’ genoemd, of ook wel platte sierkeien. De stenen zijn leverbaar in drie kleuren, zwart, groen en paars. Onze beach pebbles zijn natuurlijk afgerond. De Flat Pebbles zijn kunstmatig afgerond, bent u op zoek naar de hoekige variant, bekijk dan ons assortiment Canadian Slate.

Flat Pebbles Kopen?

Zandcompleet levert Pebbels Stenen in big bag binnen 1-3 werkdagen door heel Nederland en binnen maximaal 5 werkdagen in België. Leverbaar in maar liefst 3 kleuren; zwart, groen en paars. Flat Pebbles of Beach Pebbles kopen wordt zo een stuk makkelijker. Wilt u een grote hoeveelheid big bags Pebbles Stenen afnemen? Wij maken graag een passende offerte voor de afname van een grote hoeveelheid big bags. Neem hiervoor contact met ons op.

Platte sierkeien – Toepassing flat pebbles

De Flat Pebbles kunnen worden toegepast als sierstenen of voor een tuinpad. Flat pebbles worden daarnaast veelal toegepast rondom waterpartijen, zoals een vijver of waterval. De stenen zijn daarnaast ook hard genoeg om te kunnen gebruiken voor de oprit of parkeerplaats.