Algemene voorwaarden Zandcompleet

Onze algemene voorwaarden (de juridische variant) rondom onze dienstverlening kun je hier vinden:

Algemene voorwaarden Zandcompleet 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Stichting Webshop keurmerk. 
Hun algemene voorwaarden in samenwerking met ons vindt je hier Open de algemene voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk.

Graag houden we het liever simpel. De belangrijkste punten sommen we graag even op:

Levering

Onze levertermijnen zijn indicatief. Het kan voorkomen dat producten later worden geleverd dan de verwachte leverdatum. Uiteraard doen wij ons uiterste best om producten op de verwachte leverdatum te leveren, maar het kan voorkomen dat de levering vertraging ondervindt. Voor deze vertragingen zijn wij nooit aansprakelijk.

Onze producten worden standaard geleverd aan de straatzijde/op openbaar terrein. Mocht u wensen dat wij op eigen terrein leveren, dan draagt u deze verantwoordelijkheid. Het straatwerk dient in goede staat te zijn, om eventuele verzakkingen te voorkomen. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele verzakkingen of andere schades, indien wij – op uw verzoek – op eigen terrein leveren.

Leverlocaties dienen te allen tijde bereikbaar te zijn voor (groot) transport. Bij twijfel, neem dan vooral contact op. Kijken we samen. 

Retour

Wil je een order retour sturen? Dat kan. Let wel, onze retourkosten zijn anders dan onze transportkosten. Onze retourvoorwaarden kun je hier lezen: https://www.zandcompleet.nl/klantenservice/retourvoorwaarden/

Afwijkingen producten in kleur, fractie en hoeveelheid

Wij werken met natuurproducten. Het kan zijn dat in de praktijk de kleur en/of fractie (zeefmaat) afwijkt. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Levering losgestort worden met de grootst zorgvuldigheid afgemeten. Desalniettemin kan de hoeveelheid afwijken. Afwijkingen in het aantal kuub is toegestaan tot een maximum van 5%. Indien de afwijking meer dan 5% bedraagt ten nadele van u, dan wordt dit aan u gecompenseerd. 

Klachten

Heeft u een klacht over onze dienstverlening of de geleverde producten? Meldt dit aan ons zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen. Producten dienen bij aflevering onmiddellijk door u te worden gecontroleerd. Maar in overleg is er vaak veel mogelijk. Je kunt ons bellen: 0168-404431 of mailen: info@zandcompleet.nl. We helpen je graag. 

Contact

  • Bel ons: 0168-404431
  • Mail ons: info@zandcompleet.nl 
  • Schrijf / bezoek ons: Groeneweg 62, 4759BB Noordhoek