Ardenner Split

Ardenner Split in de kleur Grijs of Geel geeft een luxueuze uitstraling aan uw pad of oprit.  Ardenner gesteente is zoals de naam al zegt afkomstig uit de Ardennen en een populair splitsoort in Nederland. Deze splitsoort is voldoende hard om te gebruiken als halfverharding voor de oprit of parkeerplaats. Naast de hardheid is het Split kleurvast waardoor in lengtes van jaren de kleur behouden blijft. Bent u op zoek naar een donkere tint grijs split? Kijk dan eens bij Basalt Split.

Ardenner Split Toepassing

Ardenner gesteente is hard genoeg om te gebruiken als halfverharding voor de oprit of parkeerplaats. Wel adviseren wij bij zwaarbelast gebruik onder het split eerst een funderende onderlaag of splitplaten aan te leggen om spoorvorming tegen te gaan. Mocht u geen splitplaten willen toepassen, dan adviseren wij om een grotere fractie split (14/20) te gebruiken, omdat dit minder inzakking geeft van het voertuig. Ardenner laat zich ook mooi toepassen in een moderne tuin in combinatie met natuursteen of in een tuin met siergrassen. Tot slot kunt u gebruik maken van flexibele kantopsluiting om het split mooi op te sluiten bij uw tuinpad of oprit. 

Meebesteltip:

Ardenner split bestellen

Zandcompleet levert Ardenner split in bigbag in de kleur Geel of Grijs. Beide splitsoorten zijn binnen 1-3 werkdagen leverbaar door heel Nederland. Op zoek naar grote hoeveelheden? Vanaf 6 a 7 big bags is losgestort split goedkoper. Ardenner Grijs is leverbaar los vanaf 10ton (1m3 = 1.5 ton).  Levering losgestort is mogelijk door heel Nederland binnen 1-2 werkdagen. 

Split bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.