Bodemverbeteraars

Bodemverbeteraars ter verbetering van de grondstructuur en vruchtbaarheid van de grond. Met ons assortiment bodemverbeteraars, zoals compostmolmmest en tuinturf, bieden wij een breed assortiment ter verbetering van uw bodem en de groei van planten te stimuleren. De belangrijkste werking van een bodemverbeteraar is het verbeteren of verzorgen van een goede structuur in de bodem waardoor de vruchtbaarheid wordt vergroot en planten beter kunnen groeien / leven.

Welke bodemverbeteraar heb ik nodig?

  • Natuurcompost: voor bodemverbetering van bestaande siertuinen en/of borders.
  • Molmmest: voor bodemverbetering van nieuwe aanplant in siertuinen en/of borders.
  • Tuinturf: verhogen van hoeveelheid organische stof in de grond. Luchtiger maken van de bodem, waardoor wortels beter kunnen ontwikkelen. Tuinturf biedt een gezonde basis voor zuurminnende planten op zand- en kleigrond, zoals rododendrons en heideplanten.
  • Hydrokorrels, ter verbetering van de afwatering / waterdoorlatendheid 
  • Lava gruis, structuurverbeteraar van de bodem. Ter stimulering van het bodemleven.  

Bodemverbeteraars kopen?

Zandcompleet levert diverse bodemverbeteraar producten in big bag door heel Nederland. Binnen 1 tot 3 werkdagen kunnen wij al onze producten leveren.

Bodemverbeteraars van topkwaliteit in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment bodemverbeteraars is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van producten van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door heel Nederland.

logo-den-ouden