Hoe we ons steentje bijdragen

Als familiebedrijf werken we niet alleen voor onszelf. Maatschappelijk betrokken zijn is iets dat we als familie en als bedrijf belangrijk vinden. Het toepasselijke ‘steentje bijdragen’. Dit doen we op verschillende gebieden, van goede doelen tot evenementen. Daarbij is de rode draad gezond leven en jezelf ontwikkelen. Wist je dat de eigenaren van Zandcompleet beide fanatiek triatleet zijn? Sporten is dus een belangrijk onderdeel bij ons en we hopen daar ook maatschappelijk gezien ons steentje in bij te dragen. Dit doen we op de volgende manieren:

ZC_Event_Bergen Wit_

Paardensport 

De paardensport zit in ons bloed verweven. We zijn jaarlijks sponsor van diverse evenementen zoals Eventing Etten-Leur, de regionale Ponydagen en diverse springwedstrijden. Ook hebben we onze hindernis gesponsord voor de Brabantse Kampioenschappen springen.

Naast regionale evenementen met onze hindernis, hebben we ook sponsormaterialen voor andere evenementen buiten onze eigen regio. Denk aan spandoeken en vlaggen. Onder andere te zien tijdens de Almelose Ruiterdagen.

Event Sponsoring

Naast paardensport ondersteunen we ook graag andere (sport) initiatieven. Sport en beweging is zowel zakelijk als privé een rode draad. Zo leveren we naast paardenbodems, veel zand voor padelbanen, jeu de boules baan materialen, gralux voor BMX, etc. etc..

Op persoonlijk vlak zijn enkele van ons actief in triathlon. Met onze event sponsoring ondersteunen we onder andere sportwedstrijden en hebben we spandoeken om een motivatiezone te maken. Waarbij we atleten graag nog wat extra ondersteunen met wat inspiratie in die soms zo lastige kilometers ;).

Triathlon sponsoring
ZC_Sophietje_witte bergen 3

Goeden Doelen

Naast sponsoring en ondersteuning van evenementen steunen wij al ruim 20 jaar (al sinds 2000) het Sophia Kinderziekenhuis in December met een bijdrage voor “Lichtjes voor Sophia”. Dat is traditie en die verbreek je niet zomaar in familiebedrijven.

Onderwijs

Niet voor iedereen is onderwijs iets vanzelfsprekends. Melissa (eigenaar / directeur Zandcompleet) is als alumni student van de Universiteit van Tilburg sinds 2016 betrokken als donateur. Vanaf 2018 is Zandcompleet sponsor van een collegestoel in de nieuwste collegezaal ‘CUBE’. Gewoon, omdat wij vinden dat iedereen een kans verdient om een studie te kunnen doen.

Daarnaast verzorgt zij met regelmaat gastcolleges op diverse scholen en universiteiten.

Donatie Tilburg University