Hoe we ons steentje bijdragen

Als familiebedrijf werken we niet alleen voor onszelf. Maatschappelijk betrokken zijn is iets dat we als familie en als bedrijf belangrijk vinden. Het toepasselijke ‘steentje bijdragen’. Dit doen we op verschillende gebieden, van goede doelen tot evenementen. Daarbij is de rode draad gezond leven en jezelf ontwikkelen. Wist je dat de eigenaren van Zandcompleet beide fanatiek triatleet zijn? Sporten is dus een belangrijk onderdeel bij ons en we hopen daar ook maatschappelijk gezien ons steentje in bij te dragen. Dit doen we op de volgende manieren: 

 

Paardensport 

De paardensport zit in ons bloed verweven. We zijn jaarlijks sponsor van diverse evenementen zoals de Brabantse Ruiterdagen, CH Bergen op Zoom en Eventing Etten-Leur. Ook hebben we onze hindernis gesponsord voor de Brabantse Kampioenschappen springen.

Event Sponsoring

Hoe leuk is de internationale modderdag wel niet? Kinderen leren om zich meer te verbinden met de natuur, aarde en meer te bewegen. En dat met zand en water… ofwel lekker kliederen! We ondersteunen dit initiatief door middel van sponsoring, maar ook andere initiatieven met raakvlakken in ons segment, zoals kunstexposities waarbij onze producten worden gebruikt. Of andere lokale evenementen die onze aandacht trekken. 

Goeden Doelen

Naast sponsoring en ondersteuning van evenementen steunen wij jaarlijks (al sinds 2000) het Sophia Kinderziekenhuis in December met een bijdrage voor “Lichtjes voor Sophia”.

Onderwijs

Niet voor iedereen is onderwijs iets vanzelfsprekends. Melissa is als alumni student van de Universiteit van Tilburg sinds 2016 betrokken als donateur. Vanaf 2018 is Zandcompleet sponsor van een collegestoel in de nieuwste collegezaal ‘CUBE’. Gewoon, omdat wij vinden dat iedereen een kans verdient om een studie te kunnen doen.

Daarnaast verzorgt zij met regelmaat gastcolleges op diverse scholen. 

 

Donatie Tilburg University