Onderlaag

Indien de belasting van het geen dat u wilt aanleggen groot is raden wij u aan een geschikte onderlaag te storten. Wij bieden diverse onderlaag producten aan zoals Gebroken Puin en Betongranulaat om te zorgen voor een goede fundering en verzakking tegen te gaan. Onze splitplaten zorgen ervoor dat het grind of split goed op zijn plaats blijft en dat spoorvorming bij belasting wordt voorkomen.

Verschil betongranulaat en gebroken puin

Het grootste verschil tussen betongranulaat en Gebroken Puin is de stevigheid van de fundering. Daar waar betongranulaat enkel bestaat uit beton is Gebroken Puin een mengeling van beton, cement en stenen. Hierdoor is betongranulaat beter geschikt voor zwaardere belasting (zoals industrieel verkeer). Voor regulier gebruik (bijvoorbeeld opritten) volstaat de hardheid van Gebroken Puin.

Granulaat kopen?

Zandcompleet levert onderlaag materiaal losgestort door heel Nederland. Onderlaag materiaal kopen wordt zo een stuk gemakkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor de afname van een grote hoeveelheid losgestort materiaal.