Het bedrijf achter al het zand

Een familiebedrijf, vader en dochter. Persoonlijk en flexibel.

Dankzij onze producten worden de mooiste tuinen aangelegd, huizen gebouwd, vormt ons zand ondergrond in vele kilometers aan straatwerk, spelen tientallen kinderen dagelijks in ons speelzand en wordt er heel wat af gesport in sportbodems, zoals paardenbodems. Zand en Bodemproducten zijn overal. En het is onze passie om deze producten te leveren. Al ruim 30 jaar.

In 1985 is Antoon Buijens (1958) begonnen. Gestart met een aannemingsbedrijf met als hoofdactiviteit grondverzet en kraanverhuur, waarbij Antoon op jonge leeftijd de markt bediende. Later werden deze diensten uitgebreid met onder andere een zandhandel, een milieubedrijf en een projectontwikkelingbureau. Hiermee werd een compleet pakket van diensten aangeboden met zowel een vestiging in Noordhoek als in Zwolle.

Al ruim 30 jaar ervaring! Met recht een echte specialist

Na vele succesvolle jaren is het projectontwikkelingsbureau en het milieubedrijf verkocht. Door de passie voor zand is de zandhandel (Buyens Zandhandel) in al die jaren onveranderd gebleven en uitgegroeid tot een regionaal begrip op het gebied van zand, grind, grond en gespecialiseerd in Sport (zoals bezandingen van sportgrasvelden en paardenbodems). 

In 2012 is besloten de zandhandel samen met dochter Melissa Buijens (1986) uit te breiden naar landelijk niveau. Leveringen door heel Nederland werden mogelijk gemaakt door middel van internetbestellingen en het assortiment werd uitgebreid. Dit heeft geleid tot de oprichting van Zandcompleet, onderdeel van Maatschap Buijens.

Wij helpen mensen aan de juiste ondergrond voor de mooiste tuinen, stabiel straatwerk, veel speelplezier en goede sportbodems

Ofwel, een unieke combinatie van jaren lange ervaring gecombineerd met frisse jonge kennis, samengebracht in een familiebedrijf. Ons doel is om onze klanten, zakelijk of particulier, de allerbeste kwaliteit te bieden tegen aantrekkelijke prijzen met zeer snelle levering. Onze passie voor bodem zijn we hierbij nooit verloren, wij kunnen u dus ook altijd voorzien van advies op maat.

Snelle levering, 90% binnen 1 werkdag geleverd, voor 12.00u besteld andere dag in huis binnen Nederland.

Ons team

bg_image

Melissa Buijens
Eigenaar

Melissa (inderdaad dochter van Antoon) is sinds 2012 mede-eigenaar van Zandcompleet. Melissa is verantwoordelijk voor alle online activiteiten.

bg_image

Antoon Buijens
Eigenaar

Antoon is oprichter en mede-eigenaar. Als u ons belt, krijgt u eigenlijk altijd Antoon aan de telefoon. Hij is onze specialist en helpt u graag met alle inhoudelijke- en transportvragen.