Asfalt Reparatie is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine en middelgrootte schades aan asfalt. Asfalt reparatie is koud te verwerken en na verharding direct weer berijdbaar. De koudasfalt 0-6 blijft licht flexibel en heeft een grovere korrel.

Koud Asfalt Repareren

Koudasfalt is kant en klaar voor het direct vanuit de emmer of zak repareren van asfaltschades. Dit allround reparatieproduct maakt het mogelijk om diverse soorten schades eenvoudig en kosteneffectief te herstellen. Doordat koudasfalt langdurig flexibel blijft is het bij uitstek geschikt om werking en zetting van asfalt op te vangen. Direct na het aanbrengen en verdichten kan de weg weer worden openge- steld voor verkeer. Bij slechte (beton) ondergronden is het advies om deze voor te strijken met Bitumen Voorstrijk.

Tip: Reparatie Asfalt is koud te verwerken en daardoor eenvoudig en snel toepasbaar. Voor optimaal resultaat adviseren wij om het asfalt toch licht te verwarmen.

Asfalt repareren?

Zandcompleet verkoopt Reparatie Asfalt kant en klaar per emmer a 25kg. De Reparatie Asfalt wordt uit voorraad naar u verzonden.