Asfalt Reparatie is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine en middelgrootte schades aan asfalt. Asfalt reparatie is koud te verwerken en na verharding direct weer berijdbaar. De koudasfalt 0-6 blijft licht flexibel en heeft een grovere korrel.

Niet belastend voor het milieu. Bevat geen teer of schadelijke vluchtige stoffen

Koud Asfalt

Koudasfalt is kant en klaar voor het direct vanuit de emmer of zak repareren van asfaltschades. Dit allround reparatieproduct maakt het mogelijk om diverse soorten schades eenvoudig en kosteneffectief te herstellen. Doordat koudasfalt langdurig flexibel blijft is het bij uitstek geschikt om werking en zetting van asfalt op te vangen. Direct na het aanbrengen en verdichten kan de weg weer worden opengesteld voor verkeer. Voor kleinere reparaties is de ‘koudasfalt 0-6‘ te gebruiken zonder bitumen voorstrijk. 

Tip: Reparatie Asfalt is koud te verwerken en daardoor eenvoudig en snel toepasbaar. Voor optimaal resultaat adviseren wij om het asfalt toch licht te verwarmen.

Asfalt repareren

Het verwerken is eenvoudig zelf uit te voeren. Enkel het plek van de schade goed schoonvegen, eventueel voorstrijk toe passen en daarna direct de koudasfalt verwerken. De Koud asfalt is kant en klaar in de emmer. Probeer zo gelijkmatig mogelijk te verdelen en aan te drukken. Daarna verdichten en licht afstrooien met zand. 

Zandcompleet verkoopt Reparatie Asfalt kant en klaar per emmer a 25kg. De Reparatie Asfalt wordt uit voorraad verzonden. Afhalen is op afspraak tevens mogelijk.