Speelzand kopen

 
Een zandkasteel, doe het zelf pakket! 
 
De mooiste avonturen zitten in ons speelzand. Een volledig doe-het-zelf pakket voor een zandkasteel, zandtaartjes of noem het maar op. Het enige wat je nog nodig hebt zijn enthousiaste kinderen, en voor je het weet heb je de mooiste bouwwerken en een leuke activiteit. Zand verveelt nooit. 

Speelzand

Speelzand; dagelijks spelen honderden kinderen in ons zandbakzand, van kinderdagverblijven, basisscholen tot particulieren thuis. Ons speelzand is populair in heel Nederland. En dat is niet zomaar, het is zeer schoon en bevat weinig bestanddelen waarvan handen en kleren vies van worden. Ons speelzand is daarnaast licht plakkerig. Van kastelen tot zandkoekjes, kinderen kunnen urenlang hun fantasie op de loop laten gaan en de mooiste bouwwerken creëren. Het mooiste, we leveren het voor de deur in een bigbag of per pallet met 25 kg zakken.

Veilig speelzand

Ons speelzand is vrij van gevaarlijke bestanddelen en daarom veilig om in te spelen.
Speelzand is met name geschikt voor in de zandbak. Bent u op zoek naar speelzand voor onder een speeltoestel, kijk dan naar ons assortiment Valzand.


Speelzand bestellen? 

Zandcompleet levert zandbakzand in Bigbag of op een pallet. Ideaal voor meerdere kleine zandbakken, of voor andere toepassingen waarbij mooi zuiver zand is gewenst, of een bigbag net teveel is. Welke verpakkingsvorm u ook kiest, het is vrij van gevaarlijke bestanddelen. Op deze manier bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit schoon zandbakzand. Bij het bestellen is het tevens mogelijk een specifieke werkdag op te geven voor leveren. Speelzand bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker.

Rob

Bij deze wil ik uw bedrijf hartelijk danken voor de snelle service en klantvriendelijkheid. Echt top.

Rob / TSO Onder de Pannen Vught

Veel gestelde vragen

Nee, wij bieden ons speciaal speelzand enkel in bigbag of per pallet aan met 25kg zakken. Al het zandbakzand komt met deze werkwijze uit dezelfde zandput / zandfabriek. Hierdoor is de kwaliteit van het speelzand hoog, is het zuiver, zonder vervuilingen en kunnen we dit goed blijven waarborgen. Deze kwaliteit hebben we losgestort niet landelijk op al onze depots.

Toch losgestort speelzand nodig? Dan adviseren we M3C Zand. Dit is een goed alternatief als u een grote hoeveelheid nodig heeft en een schelpje of steentje door het zand geen probleem vindt. Het speelzand heeft verder wel de eigenschappen om een bouwwerkje mee te kunnen maken.

Onze zandproducten worden uitgedrukt in m3 (kubieke meters), ofwel lengte x breedte x hoogte. Om te weten hoeveel u nodig heeft rekent u eerst de lengte x breedte uit. De uitkomst geeft het aantal M2 weer. Vervolgens vermenigvuldigt u de uitkomst met de hoogte om het aantal M3 te weten. De totale uitkomst is de hoeveelheid die u nodig heeft voor de zandbak.

Let op voor Speelzand geldt: Vermenigvuldig de benodigde aantal M3 nogmaals met 1.2. Dit is noodzakelijk doordat zand nog inklinkt (het inzakken van het zand).

 

Ons speelzand is gezuiverd zand. Hierdoor is het volledig vrij gezeefd van vervuilingen en gevaarlijke bestanddelen. Daarnaast heeft het de juiste korrelopbouw zodat het geschikt is om bouwwerkjes in de zandbak van te maken. We adviseren om het speelzand licht vochtig te houden voor de mooiste bouwwerken. Door het vocht in het zand is er meer binding wat het maken van zandkastelen stukken makkelijker maakt. Is het speelzand volledig uitgedroogd klop je het wel makkelijker los, maar kun je er minder goed mee bouwen.

 

Linda

Ons IKC had een bigbag speelzand gewonnen. In overleg met zandcompleet kon de bigbag eerder geleverd worden. Zoals afgesproken geleverd en geplaatst waar wij hem graag wilde hebben. Zandcompleet bedankt, jullie speelzand maakte modderdag tot één groot feest

Linda / Rotterdam