Speelzand

Speelzand; dagelijks spelen honderden kinderen in ons zandbakzand, van kinderdagverblijven, basisscholen tot particulieren thuis. Ons speelzand is populair in heel Nederland. En dat is niet zomaar, ons zand is zeer schoon en bevat weinig bestanddelen waarvan handen en kleren vies van worden. Ons zand is daarnaast licht plakkerig. Van kastelen tot zandkoekjes, kinderen kunnen urenlang hun fantasie op de loop laten gaan en de mooiste bouwwerken creëren. En het mooiste, we leveren het voor de deur in een big bag of losgestort en indien gewenst al binnen 1 werkdag.

Speelzand is met name geschikt voor in de zandbak. Bent u op zoek naar zand voor onder een speeltoestel, kijk dan naar ons assortiment Valzand.


Speelzand bestellen? Losgestort voor 12.00u besteld, volgende dag voor uw huis

Rob

Bij deze wil ik uw bedrijf hartelijk danken voor de snelle service en klantvriendelijkheid. Echt top.

Rob / TSO Onder de Pannen Vught

Zandcompleet levert zowel losgestort zandbakzand vanaf 3m3, of een Big Bag zandbakzand (1m3). Losgestort levering is al mogelijk binnen 1 werkdag. Op werkdagen voor 12.00u besteld, andere geleverd. Of levering op een specifieke werkdag. Speelzand Bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. 

Ook levering in zakken a 25kg (volle pallet) of big bag behoort tot de mogelijkheden. Wij leveren binnen 1-3 werkdagen bij u op locatie, ideaal voor meerdere kleine zandbakken, of voor andere toepassingen waarbij mooi zuiver zand is gewenst.

Hoeveelheid zand berekenen

Onze zandproducten worden uitgedrukt in m3 (kubieke meters), ofwel lengte x breedte x hoogte.  Om te weten hoeveel u zand u nodig heeft rekent u eerst de lengte x breedte uit. De uitkomst geeft het aantal M2 weer. Vervolgens vermenigvuldigt u de uitkomst met de hoogte om het aantal M3 te weten. De totale uitkomst is de hoeveelheid zand die u nodig heeft.

Let op voor Speelzand geldt: Vermenigvuldig de benodigde aantal M3 nogmaals met 1.2. Dit is noodzakelijk doordat zand nog inklinkt (het inzakken van het zand).

Linda

Ons IKC had een bigbag speelzand gewonnen. In overleg met zandcompleet kon de bigbag eerder geleverd worden. Zoals afgesproken geleverd en geplaatst waar wij hem graag wilde hebben. Zandcompleet bedankt, jullie speelzand maakte modderdag tot één groot feest

Linda / Rotterdam