Bostik Voeg & Lijm

Bostik producten uit het ‘hoveniers assortiment’. Ofwel een compleet assortiment aan producten die helpen bij de opbouw en het onderhoud van uw tuin en terras, eenvoudig toe te passen en van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan de opbouw van een stenen muurtje. Het invoegen van straatwerk met voegmortel of asfalt repareren met kant-en-klare Asfaltreparatie. Het Bostik hoveniers assortiment bevat krachtige lijmen, allemaal weersbestendig en makkelijk in gebruik. Probleemloos te gebruiken met betonsteen en/of natuursteen.  

Steenlijm

Bostik Voegmortel

Asfalt Repareren

Drainagemortel

Reiniger & Impregneer

 

Bostik 

Bostik is een wereldwijd toonaangevende lijmspecialist in de bouw, industrie en consumentenmarkt. Bostik is sinds het ontstaan van het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijm- en afdichtingsoplossingen. Door grote betrokkenheid bij klanten en de vertaling van vakmanschap naar praktische toepassingen, willen we verder uitgroeien tot uw gerespecteerde producent en partner in verbindingstechnologieën. Met ruim 125 jaar ervaring in de ontwikkeling van slimme lijmen. 
 
Zandcompleet is al sinds 2013 officieel Bostik Dealer 
 

Bostik hovenierstechniek

Voor veel mensen is de tuin of het terras een groot deel van het jaar de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de vrije tijd. Het is dan belangrijk dat de tuin er verzorgd en mooi uitziet. Bostik biedt een compleet assortiment aan producten die helpen bij de opbouw en het onderhoud van uw tuin en terras, eenvoudig toe te passen en met het hoogste verwerkingsgemak.

Altijd een oplossing op het gebied van:

Bostik producten bestellen of afhalen 

Een groot deel van onze Bostik producten staan op voorraad op onze locatie in Noordhoek. Wilt u langskomen en een product afhalen? Dan kan dat op afspraak (graag vooraf even bellen op 0168-404431). Levering is mogelijk binnen 1-2 werkdagen. Nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.