Gemêleerd Split

Gemêleerd split is siersplit in diverse kleur kleurschakeringen. Hierdoor krijgt het split een bontere uitstraling. Door de verschillende kleuren van het split is er voor elke tuin of tegelsoort een mooie combinatie te maken.

Zandcompleet biedt binnen haar assortiment gemêleerd split de volgende splitsoorten aan:

  • Ardenner Split Geel is een geel Split soort afkomstig uit de Belgische Ardennen.
  • Cappuccino split bestaat uit split met warme en aardse tinten. De roodachtige en beige kleuren in het split geven het split een warm en natuurlijk karakter. Cappuccino split is een mengeling van marmer-  en kalkstenen kiezeltjes.
  • Flamingo Marble Split, een nieuwe dimensie siersplit met de unieke roze, wit en zwarte kleuren. Voor een frisse uitstraling van de moderne tuin.
  • Grauwacke split heeft een gemêleerde bruin grijze kleur met tinten geel.
  • Icy Blue split heeft diverse tinten blauw en grijs met een lichte glinstering. Door de exclusieve en heldere kleur is deze splitsoort mooi te combineren  met  natuursteen tegels of bestrating
  • Japans split komt anders dan de naam doet vermoeden niet uit Japan. Japans split is namelijk gebroken Moraine grind en komt dus gewoon uit de Nederlandse en Belgische rivieren. Deze splitsoort heeft dan ook prachtige bonte kleuren met beige, geel, bruin en witte stenen.
  • Lava korrel wordt gewonnen in het Eifel gebied, Duitsland. Lava split is een splitsoort dat ontstaan is na vulkaanuitbarstingen. Tijdens het stolproces bevinden zich luchtbellen in de lava, hierdoor ontstaat een zeer poreus en waterdoorlatend gesteente met een laag soortelijk gewicht. Lavasplit is bruin rood van kleur.
  • Mediterranea split heeft warme mediterrane kleuren. Mediterranea split bevat een schakering van warme gele, roze en oranjerode tinten.
  • Schots graniet split is afkomstig uit Schotland. Schots graniet split heeft een  kleuren uiteenlopende van grijs tot zalmroze.
  • Yellow sun split is een fijnkorrelig kalkhoudend zandsteen dat afkomstig is uit de driehoek Treuchtlingen-Petersbusch-Eichstatt in Duitsland. Yellow Sun Split heeft tinten van geel tot okergeel

Gemêleerd Siersplit Bestellen?

Zandcompleet levert Gemêleerd Split in big bag door heel Nederland. Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Wilt u een grote hoeveelheid big bags Gemêleerd Split afnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven. Liever eerst onze producten zien? Vraag dan een gratis proefmonster aan.