Inveegsplit

Inveegsplit ook bekend als voegsplit is een zeer fijn soort split. Na invegen van het split zorgt het voor een stabiele bestrating. De hoekige vorm van de kleine steentjes (gebroken steen) zorgt voor de stabiliteit. Fijn split laat daarnaast door de grove structuur uitermate goed water door en wordt voornamelijk gebruikt voor het invegen van straatwerk met grove voegen (zoals gebakken klinkers, natuursteenkeien of sierbestrating). Op zoek naar opties voor het invoegen van straatwerk? Kijk dan bij ons assortiment Inveegzand of Voegmortel.

Inveegsplit geeft uw straatwerk uitstraling

Door uw straatwerk in te vegen met een fijne splitsoort kunt u uw straatwerk net iets meer uitstraling meegeven dan met het standaard invoegzand. Voegsplit is namelijk in diverse soorten te verkrijgen, waardoor u uw straatwerk de uitstraling meegeven die u wenst. Strakke zwarte voegen of een in het oog springende contrasterende voeg is geen probleem.

Toepassing

Fractie 1/3

De fractie 1/3 wordt gebruikt voor de smallere voegen vanaf 3mm. Vaak wordt deze fractie toegepast bij keramische tegels, ander soortig gehoekte tegels of in een strak gelegde bestrating.

Fractie 2/5

De fractie 2/5 wordt toegepast bij de bredere voegen van 5mm. Vaak wordt de fractie 2/5 gebruikt bij getrommelde bestrating, kinderkoppen en in lossere legverbanden.

Inveegsplit kopen?

Zandcompleet levert voegsplit in bigbag door heel Nederland en België. Snel en zorgvuldig thuis geleverd. Split kopen wordt zo een stuk gemakkelijker.