Levering Big Bags / pallets Nederland

Kooiaap Transport
Kooiaap Transport
 • Leveringen vinden plaats door heel Nederland (muv de waddeneilanden).
 • Binnen maximaal 3 werkdagen.
 • Specifieke werkdag voor levering in gedachten? Geen probleem, geef dit minimaal 2 werkdagen van te voren aan ons door en wij stemmen de leverdag af op uw wensen. Zonder meerkosten.

  Tip: Wilt u op een bepaalde dag ermee aan de slag? Laat de big bag(s) dan 1 tot 2 werkdagen eerder bezorgen*. 

Big bag(s) in slechts 3 stappen geleverd:

 1. Na het plaatsen van je bestelling plannen wij het transport voor in. Zodra de order in onze transportplanning staat ontvang je hierover een email.
 2. Een dag voorafgaand aan de levering ontvang je in de avond een email (onze ‘bestelling is voltooid’ mail) met daarin de definitieve leverdatum en indicatie voor levering (ochtend- of middaglevering). Onze planning wordt op route ingedeeld, hierdoor geven wij geen tijdsgaranties.
 3. De big bag(s) worden binnen 3 werkdagen bij u gelost:
  • Standaard leveren wij aan de straatzijde. Verzoek tot levering op eigen terrein is op eigen risico en extra service vanuit ons.
  • Liever een specifieke plaats? Geef dit aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling. We adviseren u om ook de plaats voor levering goed te markeren. Maar, let op: Onze chauffeur kan met de kooiaap (heftruck) of pompwagen in combinatie met het gewicht van de big bag slechts kleine stukjes en enkel op verhard terrein voor u rijden. Ook dient de locatie over voldoende ruimte te bevatten (Formaat kooiaap: 2.60m breed en 3.20m hoog). Geen rechten kunnen worden ontleend over de uiteindelijk gekozen losplaats. Onze chauffeur doet zijn uiterste best uw gewenste locatie te bereiken.

Aanwezigheid is niet nodig. Een duidelijke markering voor de big bag(s) / pallet is voldoende. Zonder markering of iemands aanwezigheid wordt standaard aan de straatzijde geleverd. 

* Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor uw planning en het aansluiten en/of inhuren van andere diensten. 

Is het niet mogelijk om met een vrachtwagen het gewenste adres te bereiken? Of zijn er speciale transport- of loswensen? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden voor vervangend transport (eventueel tegen meerprijs).

– Leveringen vinden enkel plaats op werkdagen –

Levering losgestort Nederland

Losgestort zand of grind kunnen wij landelijk leveren binnen 1 werkdag (op werkdagen voor 12.00u besteld, andere werkdag geleverd, muv de waddeneilanden).

Liever levering op een specifieke werkdag? Geen probleem. Dit regelen wij graag zonder meerkosten.

Losgestort materiaal wordt geleverd met een Kipper vrachtwagen. Een dag voorafgaand aan de levering ontvang je van ons telefonisch of per email een definitieve bevestiging en tijdsindicatie. Voor meer informatie of een impressie bekijk onze video:

* Leveringen losgestort naar België zijn niet mogelijk *

Indicatie hoopgrootte: Losgestort zand

 

* De Opgegeven lengte en breedte van de berg zand zijn indicatief. Geen rechten kunnen hier aan worden ontleend.