Wij leveren door heel Nederland

Leveringen Big Bags

Levertijden voor Nederland:

Kooiaap Transport
Kooiaap Transport
 • Leveringen vinden plaats door heel Nederland (muv de waddeneilanden).
 • Binnen maximaal 3 werkdagen.
 • Specifieke werkdag voor levering in gedachten? Geen probleem, geef dit minimaal 2 werkdagen van te voren aan ons door en wij stemmen de leverdag af op uw wensen. Zonder meerkosten.

Voor onze hardlopers (Ophoogzand – Straatzand – Speelzand) gaan wij nog een stap verder:
Voor 12.00u besteld de andere dag voor uw huis geleverd (enkel op werkdagen). Uniek in Nederland. En dit alles zonder meerkosten.

Uw big bag(s) in slechts 3 stappen geleverd:

 1. Na uw bestelling plannen wij het transport voor u in.
 2. Een dag voorafgaand aan de levering ontvangt u in de avond een SMS met daarin de definitieve bevestiging en tijdsindicatie (in blokken van 3 uur). Onze planning wordt op route ingedeeld, hierdoor geven wij geen tijdsgaranties.
 3. De big bag(s) worden binnen 3 werkdagen bij u gelost:
  • Standaard lossen wij aan de straatkant van het opgegeven adres.
  • Liever een specifieke plaats? Geef dit aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling. We adviseren u om ook de plaats voor levering goed te markeren. Maar, let op: Onze chauffeur kan met de kooiaap (heftruck) in combinatie met het gewicht van de big bag slechts kleine stukjes en enkel op verhard terrein voor u rijden. Ook dient de locatie over voldoende ruimte te bevatten. Formaat kooiaap: 2.60m breed en 3.20m hoog. Geen rechten kunnen worden ontleend over de uiteindelijk gekozen losplaats. Onze chauffeur doet zijn uiterste best uw gewenste locatie te bereiken.
  • Tip: Wilt u op een bepaalde dag ermee aan de slag? Laat de big bag(s) dan 1 werkdag eerder bezorgen.

Aanwezigheid is niet nodig. Wist u dat u voor de levering niet noodzakelijk thuis hoeft te zijn? Een duidelijke markering voor de big bag is voldoende. Zonder markering of uw aanwezigheid worden de big bags standaard aan de straatzijde geleverd. 

Is het niet mogelijk om met een vrachtwagen het gewenste adres te bereiken? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden voor vervangend transport (eventueel tegen meerprijs).

Leveringen België

Onze big bags of producten op pallet kunnen tevens door heel België worden geleverd. Transportkosten zijn eenmalig € 70,- per bestelling (incl. btw) en de levertijd bedraagt maximaal 5 werkdagen. Losgestort materiaal kunnen wij niet in België leveren.

– Leveringen vinden enkel plaats op werkdagen –

Leveringen Losgestort

Wij leveren door heel Nederland

Losgestort Zand of Grind kunnen wij landelijk leveren binnen 24 uur (op werkdagen, muv de waddeneilanden). Liever levering op een specifieke werkdag? Geen probleem. Dit regelen wij graag zonder meerkosten. Losgestort materiaal wordt geleverd met een Kipper vrachtwagen. Een dag voorafgaand aan de levering ontvangt u van ons telefonisch of per email een definitieve bevestiging en tijdsindicatie. Voor meer informatie of een impressie bekijk onze video:

* Leveringen losgestort naar België zijn niet mogelijk *

Transportmogelijkheden

Het transport dat uw bestelling komt brengen is afhankelijk van de bestelling. Bigbags en losgestort zand wordt afgeleverd per vrachtwagen (met een lengte van +/- 9 tot 18m). De bigbags worden afgeleverd met Kooiaap Transport (lengte totale trailer 16m lang en 2.5m breed, formaat kooiaap: 2.60m breed en 3.20m hoog). Logestort materiaal wordt met een kipper vrachtwagen geleverd. Om te kunnen lossen is het noodzakelijk dat de vrachtwagen het gewenste afleveradres kan bereiken. De chauffeur lost uw bestelling direct naast of achter de vrachtwagen.

* Onze vrachtwagens worden met de grootste zorgvuldigheid afgevuld met losgestort materiaal. Een lichte afwijking in tonnen of m3 is in de praktijk mogelijk, geen rechten kunnen hieraan worden ontleend. 

– Leveringen vinden enkel plaats op werkdagen –

Vrachtwagen
Kipper Vrachtwagen