Carrara Grind

Wilt u wit grind voor uw tuin? Stijlvol carrara grind is sneeuwwit en daardoor een prachtige keuze. Carrara grind is toepasbaar als siergrind en afkomstig uit de bekende marmergroeve in Massa Carrara, Italië. Dit stijlvol wit grind zorgt voor een luxueuze uitstraling van uw tuin. Denk bijvoorbeeld een aan looppad of als bodembedekker rond uw woning.
 

In ons assortiment bieden wij tevens Carrara Split aan, het verschil tussen beide is de afronding. Split is breuksteen en daardoor hoekig. Grind is kunstmatig rond gemaakt en daardoor hoger geprijsd. Tevens bieden wij Carrara Keien aan. 

Toepassing voor Carrara grind

Houdt u er rekening mee dat Carrara grind bestaat uit een marmersoort dat niet zuurbestendig is. Dit betekent dat het risico op groene aanslag bestaat. Carrara grind komt het beste tot zijn recht op een zonrijke plek met zo min mogelijk blootstelling aan vocht. Wij adviseren daarom dit grind niet toe te passen rondom vijvers of andere vochtige omgevingen. Het Carrara grind komt het best tot zijn recht als siergrind in de tuin of voor looppaden. Het grind kunt u eenvoudig zelf aan brengen in uw tuin. Carrara grind is zeer onderhoudsarm, zeker wanneer u gebruik maakt van anti-worteldoek en/of splitplaten. 

Meebesteltip: 

Door witte splitplaten onder het grind te leggen ontstaat een stabiel pakket met het grind. Bij een oprit of parkeerplaats voorkomt dit onder andere spoorvorming. Ook zakt het grind niet weg als er op gelopen wordt.

Carrara Grind Bestellen?

Zandcompleet levert Carrara grind op diverse manieren, in bigbag (vanaf 0,5m3) of losgestort voor de grotere hoeveelheden. Levering is mogelijk door heel Nederland binnen maximaal 3 werkdagen. Carrara grind bestellen wordt zo een stuk gemakkelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.