Nero Ebano Grind 

Nero Ebano Grind is mooi rond donkergrijs / zwart siergrind afkomstig uit Italië. Is dit grind nat, dan grenst het aan zwart / glimmend zwart, zie bovenstaande foto. Het grind geeft een luxueuze uitstraling. Het grind is van marmer gesteente en heeft daardoor een zeer hoog hardheid gehalte.

Nero Ebano Grind Toepassen

Nero Ebano is een marmer steensoort en wordt voornamelijk toegepast als siergrind voor borders of tuinpaden. Het grind is tevens hard genoeg om toegepast te worden voor oprit of parkeerplaats. Het grind is kunstmatig afgerond. Door de kunstmatige afronding en de unieke donkere kleur bevindt dit grind zich in de hogere prijsklasse en kan het grind tevens als dakgrind worden gebruikt. Bent u op zoek naar een goedkoper Grind of Split in zwart / antraciet? Kijk dan bij Basalt Split. Liever een grindsoort in een lichtere grijstint? Dan is Nordic Grey Grind wellicht iets voor u.

Nero Ebano Grind Bestellen?

Zandcompleet levert Nero Ebano binnen 1-3 werkdagen in big bag door heel Nederland. Grind bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan. Wilt u een grote hoeveelheid big bags Nero Ebano afnemen? Wij maken graag een passende offerte voor de afname van een grote hoeveelheid big bags. Neem hiervoor contact met ons op.