Japans Split

Japans Split komt anders dan de naam doet vermoeden niet uit Japan. Japans split is namelijk gebroken Moraine grind en komt dus gewoon uit Nederland en Belgie. Hierdoor wordt het ook wel Moraine Split genoemd. Deze splitsoort heeft dan ook prachtige bonte kleuren met beige, geel, bruin en witte stenen. Naast het siersplit, hebben we ook fijn split in assortiment geschikt als inveegsplit bont

Zoekt u een splitsoort met een vergelijkbare kleur? Kijkt u dan eens bij Grauwacke split, dit split bevat meer grijstinten.

Japans Split Toepassen

Dit mooie bonte split staat mooi op ouderwetse erven, tevens is het goed te combineren met vele soorten bestrating. Door de hardheid van het kwarts in dit gesteente is het geschikt voor iedere toepassing, zoals voor uw fiets- of tuinpad en de oprit of als siersplit. Het split is eenvoudig zelf aan te leggen. Echt een split waarmee je alle kanten op kunt en om die reden ook veel wordt toegepast. 

Let op: Tijdens het leveren kunnen de kleuren lichter zijn dan op de foto. Dit is stof van het depot. Tijdens een regenbui verdwijnt dit vanzelf (of u kunt het split zelf met water afspoelen). 

Meebesteltip:

Voor verwerking op de oprit of parkeerplaats is het gebruik van grindmatten aan te raden. Ter voorkoming van spoorvorming. Denk ook aan anti-worteldoek om onkruid weg te houden van het split. 

Japanse split bestellen

Zandcompleet levert Moraine split in bigbag door heel Nederland. Vanaf 10ton leveren wij dit split ook losgestort door heel Nederland. Siersplit bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker.

Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.