Rood Split Bestellen

Rood split is vanwege zijn rode kleur prachtig te combineren met straatwerk van gebakken klinkers is in de tuin. De combinatie met de rode kleur geeft een mooi samenhangend geheel aan uw tuin. Deze kleur wordt veelal gebruikt op een erf of oprit voor een landelijke uitstraling. De meeste rode splitsoorten hebben hiervoor voldoende hardheid.

Zandcompleet biedt binnen de kleur rood de volgende splitsoorten: 

  • Belgisch split, ook wel België Rouge genoemd is een split met verschillende tinten rood, roze en grijs. Het rode split krijgt een mooie dieprode kleur als het nat wordt. Belgisch split is een marmersoort, wat het split geschikt maakt voor zowel toepassing in de tuin als voor oprit of parkeerplaats.
  • Rode Kwartssplit, als alternatief voor de rode mijnsteen. Hard gesteente, geschikt voor iedere toepassing. 
  • Rode mijnsteen
  • Rosso Verona Split, afkomstig uit Italië. Dit split is door het harde gesteente geschikt voor iedere toepassing en uniek in zijn kleur!

Split bestellen

Zandcompleet levert siersplit in bigbag vanaf 0,5m3 door heel Nederland en België. Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Wilt u een grote hoeveelheid big bags afnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan.