Boomschors wordt veel gebruikt in tuinen om de groei van onkruid beperkt te houden. Uw tuin wordt hierdoor onderhoudsvriendelijker. Het beste wordt een laag van minimaal 6cm aangelegd. Hoe dikker de laag hoe beter het onkruid wordt tegen gegaan. Onze schors zelf is gegarandeerd vrij van onkruid.

Boomschors beschermt de bodem van uw tuin tegen uitdroging en overmatige verdamping in de zomer. In de winter geeft het door de isolerende werking uw planten bescherming tegen de vorst. Naast de functionele eigenschappen geeft schors de tuin ook een decoratieve natuurlijke uitstraling en kan het worden gebruikt als valondergrond bij speeltoestellen.

In ons assortiment bieden wij Franse Boomschors aan (Pinus Maritima). Frans Boomschors is van een hoge kwaliteit en kent daardoor een langere levensduur. Naast schors levert Zandcompleet ook Houtsnippers.

Boomschors kopen?

Zandcompleet levert schors in big bag door heel Nederland en België. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags.

Liever eerst onze producten zien? Vraag dan een gratis proefmonster aan.

Boomschors van Topkwaliteit in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment schors is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van grondproducten van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door heel Nederland.

logo-den-ouden