Crystal White Split

Crystal White is een prachtig kristalachtig wit siersplit uit het zuiden van Europa. Dit wit siersplit is net als Carrara Split van marmer, echter wel veel voordeliger! Daarnaast bevat dit witte split kristallen welke een prachtige mooie glinstering geeft aan uw tuin. Dit relatief voordelige split wordt dan ook veel minder snel groen.

Crystal White Split Toepassingen

Crystal White is uitstekend toe te passen als split voor uw fiets- of tuinpad. Tevens is het te gebruiken voor uw oprit of gewoon als siersplit in uw tuin. Het kristalachtige witte split heeft een prachtige subtiele glinstering en geeft daarmee uw tuin een stijlvolle uitstraling.

Bent u opzoek naar grotere keien van Crystal White, kijkt u dan eens bij Crystal White Keien. Of bent u opzoek naar krijt wit siersplit of grind kijkt u dan eens bij Carrara Split of Carrara grind.

Meebesteltip:

Voor verwerking op de oprit of parkeerplaats is het gebruik van (witte) grindmatten aan te raden. Ter voorkoming van spoorvorming. Door te kiezen voor de witte kleur valt de mat zo min mogelijk op. Denk ook aan anti-worteldoek om onkruid weg te houden van het split. 

Crystal White split bestellen

Zandcompleet levert Crystal White split in big bag door heel Nederland. Split Bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Grotere hoeveelheden losgestort is ook mogelijk. Prijs op aanvraag. 

Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.