Grindplaten (ook wel splitplaten genoemd) helpen het grind / split op de juiste plaats te houden. De honingraatstructuur zorgt ervoor dat het split of grind niet zal verplaatsen en stabiliseert. Door het gebruik van splitplaten voorkomt u dat split of grind wordt weggereden of dat er diepe sporen ontstaan. In ons assortiment bieden we zowel de standaard splitplaten als splitplaten met anti-worteldoek. Beide varianten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. En het mooie is dat het eenvoudig zelf aangelegd kan worden.

Splitplaten Leggen

De aanleg van splitplaten is eenvoudig en zelf uit te voeren. Voordat u de splitplaten kunt toepassen dient u te zorgen voor een gestabiliseerde fundering (bv van zand of gebroken puin). Indien gewenst kan anti-worteldoek aangebracht worden. Hierover kunt u de splitplaten leggen. Door de structuur van de splitplaten kunnen ze eenvoudig in elkaar geschoven worden. Na het aanbrengen van de splitplaten kunt u het split of grind aanbrengen op de splitplaten. Zorg dat het split of grind de volledige splitplaat bedekt (+/- 3 tot 5 cm erboven).

Bij het gebruik van splitplaten kan de gewenste splitsoort niet groter zijn dan 22mm, of 32mm bij de toepassing van grind.

Grindplaten – Splitplaten Kopen?

Zandcompleet levert Grindplaten zwart en grindplaten wit op pallet door heel Nederland binnen 1-3 werkdagen. Wilt u een aangepaste of grote hoeveelheid Grindplaten afnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.