Wit grind voor uw tuin? Carrara grind is sneeuwwit grind toepasbaar als siergrind en afkomstig uit de bekende marmergroeve in Massa Carrara, Italie. Dit stijlvol wit grind zorgt voor een luxueuze uitstraling van uw tuin. In ons assortiment bieden wij tevens Carrara Split aan, het verschil tussen beide is de afronding. Split is breuksteen en daardoor hoekig. Grind is kunstmatig rond gemaakt en daardoor hoger geprijsd. Tevens bieden wij Carrara Keien aan. 

Carrara Grind Toepassen

Houdt u rekening dat Carrara bestaat uit een marmersoort dat niet zuurbestendig is, ofwel het risico op groene aanslag bestaat. Carrara komt het beste tot zijn recht op een zonrijke plek met zo min mogelijk blootstelling aan vocht. Wij adviseren daarom Carrara Grind niet toe te passen rondom vijvers of andere vochtige omgevingen.

Carrara Grind Bestellen?

Zandcompleet levert Carrara in big bag. Wit Grind Bestellen wordt zo een stuk gemakkelijk. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags Grind. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.