Voeg & Lijm

Een compleet assortiment aan producten die helpen bij de opbouw en het onderhoud van uw tuin en terras, eenvoudig toe te passen en van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan de opbouw van een stenen muurtje. Het invoegen van straatwerk met voegmortel of asfalt repareren met kant-en-klare Asfaltreparatie. Ons assortiment bevat krachtige lijmen, allemaal weersbestendig en makkelijk in gebruik. Probleemloos te gebruiken met betonsteen en/of natuursteen.  

Steenlijm

Voegmortel

Asfalt Repareren

Drainagemortel

Reiniger & Impregneer

 

Hovenierstechniek

Voor veel mensen is de tuin of het terras een groot deel van het jaar de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de vrije tijd. Het is dan belangrijk dat de tuin er verzorgd en mooi uitziet. Wij bieden een compleet assortiment aan producten die helpen bij de opbouw en het onderhoud van uw tuin en terras, eenvoudig toe te passen en met het hoogste verwerkingsgemak.

Altijd een oplossing op het gebied van:

Producten bestellen of afhalen 

Een groot deel van onze Bostik producten staan op voorraad op onze locatie in Noordhoek. Wilt u langskomen en een product afhalen? Dan kan dat op afspraak (graag vooraf even bellen op 0168-404431). Levering is mogelijk binnen 1-2 werkdagen. Nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.