Rood Split

Rood split is vanwege zijn rode kleur prachtig te combineren met straatwerk van gebakken klinkers is in de tuin. De combinatie met Rood siersplit geeft een mooi samenhangend geheel aan uw tuin. Rood split wordt veel gebruikt op erf of oprit voor een landelijke uitstraling. De meeste rode splitsoorten hebben hiervoor voldoende hardheid.

Zandcompleet biedt binnen het Rood split assortiment de volgende splitsoorten:

  • Baskisch Rood split is rood van kleur met een mooie lichte adering door de steen.  Baskisch Rood split is een harde steensoort. Hierdoor kan het split overal worden toegepast.
  • Belgisch Rood split, ook wel Belge Rouge genoemd is een split met verschillende tinten rood, roze en grijs. Het rode split krijgt een mooie dieprode kleur als het nat wordt. Belgisch rood split is een marmersoort, wat het split geschikt maakt voor zowel toepassing in de tuin als voor oprit of parkeerplaats.
  • Rosso Verona Split, afkomstig uit Italië. Dit split is door het harde gesteente geschikt voor iedere toepassing en uniek in zijn kleur!

Rood split bestellen?

Zandcompleet levert Rood Siersplit in big bag door heel Nederland. Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Wilt u een grote hoeveelheid big bags Rood Split afnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan.