Canadian Slate is de naam voor een prachtig leisteen split in de kleuren groen, grijs en paarsachtig. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is leisteen split niet (alleen) afkomstig uit Canada, maar uit diverse landen in Europa zoals Engeland. Leisteen is een steensoort wat is ontstaan onder jarenlange druk. Langzaamaan heeft deze steen zich in laagjes gevormd, wat een mooi gelaagd effect geeft.  De leisteen wordt bij winning gebroken, wat een mooie platte steen oplevert.

Vanaf:  135,00
Vanaf:  135,00
Vanaf:  135,00

Toepassing Leisteen Split

De diversiteit aan kleuren maken dit split toepasbaar in diverse tuinsoorten, zoals een strakke Japanse tuin of een landelijke Engelse tuin. Het is geschikt als toepassing voor tuinpaden of bijvoorbeeld als bodemdekking in uw borders om onkruid tegen te gaan. Tevens is Canadian slate ook prachtig te gebruiken langs de borders van uw vijver.

Canadian slate is een leisteen. Leisteen heeft een mindere hardheid dan andere splitsoorten zoals Basalt split en is daardoor minder geschikt voor de oprit of parkeerplaats.

Canadian Slate bestellen?

Zandcompleet levert Canadian slate in big bag door heel Nederland. Leisteen Split bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags (losgestort op aanvraag). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.