Icy Blue Split Bestellen

Icy Blue split (ook wel Ice Blue split of Nevada Blue genoemd) is een split die wordt gewonnen uit marmergroeve in Spanje.  Icy Blue heeft een mooie ijs grijs – blauwe kleur met een lichte glinstering. Door de exclusieve heldere kleur is dit split mooi te combineren als siersplit met (donkere) natuursteen tegels. Bent u opzoek naar egaal grijs split kijk dan eens bij Basalt split of Doornikse kalksteen.

Toepassing 

De splitsoort Icy Blue is een edelsplit en is daarom zeer hard en zodoende ook uitstekend geschikt als toepassing voor de oprit, parkeerplaats of andere oppervlakken met zwaardere belasting. 

Meebesteltip:

Met gebruik van grindplaten is spoorvorming op de oprit verleden tijd. Gebruik onze witte grindmatten met of zonder anti-worteldoek om de platen zo min mogelijk te laten opvallen in combinatie met Icy Blue. 

Icy Blue bestellen?

Zandcompleet levert Icy Blue in een big bag door heel Nederland. Op zoek naar een grote hoeveelheid? Vanaf 10 ton leveren wij Icy Blue ook losgestort door heel Nederland, ideaal voor grotere afnames. Voor grotere hoeveelheden big bags of pallets maken wij graag een passende offerte. Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.