Zwart Wit Split

Zwart Wit split heeft een groot contrast in zich door de zwarte en witte stenen. Hierdoor laat het split zich voor een moderne uitstraling van de tuin goed combineren met bijvoorbeeld grijze natuursteen.

Zandcompleet heeft twee soorten Zwart Wit split:

  • Panda split geeft al enigszins informatie over de kleur, namelijk een combinatie van Zwart en Wit. Dit zwart wit split is een mengeling van Basalt split (antraciet van kleur) en Carrara split (wit van kleur). Doordat Panda split het harde Basalt split bevat, is het uitstekend geschikt voor gebruik voor oprit of erf.
  • Zebra split is de naam voor een zwart wit split met grijs-wit en donkergrijze kleuren. Deze mix geeft een zeer stijlvolle en strakke uitstraling aan uw tuin. Splitcompleet verkoopt het echte zebra split, hetgeen een mix is van het Icy Blue split (marmer) en Basalt split.

Zwart Wit split bestellen?

Zandcompleet levert Zwart Wit split in big bag door heel Nederland (binnen 1-3 werkdagen). Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Wilt u een grote hoeveelheid big bags Zwart Wit split afnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Liever eerst onze producten zien? Vraag dan een gratis proefmonster aan.