Sierstenen: Keien en Breuksteen, een sierlijke steen

Canadian Slate Breuksteen Zwart

Sierstenen geven uw tuin een rustieke uitstraling. De sierstenen in een formaat vanaf 40mm tot 150mm (afhankelijk van het soort) kennen vele toepassingen, zoals een sierrand rondom een vijver of waterpartij of als opvulling voor steenkorven / schanskorven ter afscheiding of zelfs als geluidsdemping.

Assortiment Sierstenen

Ons assortiment Sierstenen bestaat uit een ruim assortiment verschillende soorten van het reguliere Basalt Breuksteen tot de meer exclusieve stenen zoals Icy Blue Breuksteen of Cordoba Keien.

In ons assortiment bieden we zowel keien als breuksteen. Het verschil tussen beide is de vorm. Een kei bevat een afgeronde vorm, daar waar breuksteen hoekig van vorm is. De Canadian Slate Leisteen is een platte leisteen in groot formaat / scherven. Dit type leisteen wordt veelal toegepast in waterpartijen voor een natuurlijk en rustig waterval effect.

De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat altijd een soort beschikbaar is passend bij uw doeleinde en worden geleverd in big bag door heel Nederland (binnen 1 tot 3 werkdagen) of België (binnen 1 tot 5 werkdagen).

Hoeveelheid Sierstenen berekenen voor schanskorf

De hoeveelheid stenen die benodigd zijn voor de opvulling van een schanskorf berekent u eenvoudig door de inhoud van de schanskorf te berekenen. Indien u een schanskorf heeft van 1 meter hoog, 2 meter breed en 47cm diep komt u uit op een inhoud van 1 x 2 x 0,47 = 0,94m3. U heeft dus voldoende sierstenen uit een big bag van 1m3.

Bestel direct Sierstenen, zodat u snel aan de slag kunt!