Maak uw terras lenteklaar

Terras Impregneren

De start van de lente is het moment voor de grote voorjaarsschoonmaak. Niet alleen is dit het moment waarop veel wordt gedaan in de tuin, ook uw terras is wellicht aan de beurt voor een grote schoonmaak. Wilt u ook deze zomer plaatsnemen op een mooi, schoon en onderhoudsvrij terras? Wij hebben een aantal handige tips (en producten):

Terras Reiniger

Het Nederlandse weer in de herfst en winter hebben een spoor nagelaten op uw terras, vaak helaas een spoor van Groene Aanslag of andere vervuilingen. Voordat u start uw terras te beschermen voor het voorjaar kunt uw terras het beste reinigen met Terras Reiniger of Groene Aanslag Reiniger.

Terras reiniger is een algemene reiniger voor diverse soorten vervuilingen en diverse soorten oppervlakten. Voor specifiek groene aanslag te verwijderen adviseren wij u enkel gebruik te maken van Groene Aanslag Reiniger. Dit middel is zuur vrij en daardoor toepasbaar op alle steen- en tegelsoorten.

Terras Beschermen

Nadat het terras vrij is van vervuilingen en weer mooi schoon is wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Door uw terras te beschermen met een impregneer laag kunt u langer genieten van een schoon terras. Terras Impregneer is speciaal ontwikkeld voor de zuigende ondergronden, zoals klinkers en betonsteen.

Voegmortel

Tot slot liever zo min mogelijk onderhoud aan uw terras? Voegmortel biedt de definitieve oplossing voor onkruid tussen uw terrastegels. Door de voegen van uw straatwerk af te sluiten met mortel kunt u in lengtes van jaren genieten van een onkruidvrij terras. Doordat voegmortel leverbaar is in diverse kleuren treft u altijd een voegmortel passend bij uw tegels.

Laat de zomer maar komen!

Bekijk ons volledig assortiment voor Terras & Tuinonderhoud