Kosten zand per kuub

Kosten zand per kuub

Wat kost zand per kuub? De prijs van zand per kuub is afhankelijk van de manier waarop het wordt geleverd en het transport.

Zand losgestort

De totaalkosten van zand is opgebouwd uit twee componenten, de prijs van het zand en de transportkosten. Voor losgestort zand geldt dat de prijs per kuub lager wordt naar mate de afname groter wordt. Het laten leveren van een kuub zand is daardoor altijd prijziger dan het leveren van een volle vrachtwagen zand. De transporttijd, diesel en het verbruik van de vrachtwagen zitten verwerkt in de totale prijs. Doordat Zandcompleet een landelijke dekking heeft met zanddepots en transport kunnen wij een aantrekkelijke zandprijs aanbieden.

Big bag Zand

Big Bag Zand

De prijs van een big bag zand is in grote lijnen hetzelfde opgebouwd als voor losgestort zand. Echter moet alsnog rekening gehouden worden met het afvullen van de big bag, de kosten van de zak, alsmede het transport. Het grootste verschil zit in het transport. Onze hardlopers van big bags zand staan landelijk centraal op voorraad zodat wij de snelste levertijden kunnen garanderen (op werkdagen voor 12.00u besteld, andere werkdag geleverd). De big bag wordt echter niet exclusief geleverd, zoals het geval is met losgestort zand, maar het transport wordt gecombineerd met andere leveringen. Zo kunnen meerdere klanten worden geleverd vanuit 1 vrachtwagen. Hiermee proberen we de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Meer informatie over onze zandprijzen? Wil je weten hoeveel kuub is een big bag? Lees dan onze blog hierover.

Bekijk dan ons assortiment Zand