Tuingrond 

Tuingrond (ook wel zwarte grond genoemd) vormt de basis van de tuin. Met ons assortiment aan diverse soorten tuingrond is het aanleggen van een tuin een stuk gemakkelijker geworden. Tuingrond wordt met name gebruikt voor het aanplanten van planten en bomen in de tuin, maar ook graszoden kunnen hierop worden aangelegd.  In ons assortiment bieden we zowel tuinaarde onbemest als bemest. Al onze tuinaarde is goed waterdoorlatend en vrij van verontreinigingen.

Tuingrond kopen?

Zandcompleet levert tuingrond in Big bag of Losgestort door heel Nederland. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor losgestortte leveringen boven de 22m3 of een afname van een grote hoeveelheid big bags.

Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.

Compleet assortiment kwalitatieve Tuingrond

Wil u tuingrond kopen? Wij leveren een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige tuingrondsoorten, zoals Zwarte grondBemeste TuinaardePotgrondBomengrond en -zand. Naast onze tuingrondsoorten leveren wij ook diverse soorten bodemverbeteraars, zoals TuinturfCompost en Molmmest.

Hoeveel Tuingrond heb ik nodig?

Onze grondproducten worden uitgedrukt in m3 (kubieke meters), ofwel lengte x breedte x hoogte.  Om te weten hoeveel grond u voor uw beplanting nodig heeft rekent u eerst de lengte x breedte uit. De uitkomst geeft het aantal M2 weer. Vervolgens vermenigvuldigt u de uitkomst met de hoogte om het aantal M3 te weten.

Let op, voor grond geldt: Houdt er rekening mee dat door het verdichten het grondbed compacter wordt (inklinken). Hierdoor heeft u minimaal 20% meer grond nodig dan in eerste instantie berekend.