Schanskorven, ook wel bekend als steenkorf of gabions zijn een stijlvolle toevoeging aan uw tuin, oprit of erfafscheiding. De moderne en decoratieve korven combineren naadloos in een strakke en moderne tuin. Door ze te vullen met ons groot assortiment aan breuksteen en keien zijn ze aan te passen naar uw eigen smaak en wensen.

Schanskorf Alubox

Schanskorf Kit:

Verschillen tussen de Alubox en de Kit

Beide schanskorven zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten dezelfde grootte in rasters. Naast de iets afwijkende afmetingen in grootte, zijn dit de belangrijkste verschillen tussen de Alubox en de Kit:

  • De Alubox is een schanskorf met mooie aluminium profielen aan de zijkanten en bovenkant. De kit bevat aan alle kanten rasters.
  • De Alubox is een slankere schanskorf dan de kit. De Alubox is 16,5cm breed en de kit 20cm.
  • De kit is een zwevende schanskorf. Door de voetjes kan de korf los van de grond worden geplaatst. De Alubox staat altijd op de grond. Wel dienen beide varianten te worden verankerd in het beton (in verband met het gewicht).

Schanskorven prijzen 

Het gebruik van korven rondom woningen en bedrijven is in populariteit gestegen. Korven zijn beschikbaar in vele uitvoeringen, verschillende grootte en vulling. Hierdoor kunnen de prijzen van schanskorven verschillen. De prijs is echter vooral afhankelijk van het gekozen formaat.

Schanskorven kopen?

Zandcompleet levert schanskorven als eenvoudig doe-het-zelf kit. In ons assortiment bieden we twee soorten, de ECCOfence kit en ECCOfence Alubox. Levering is mogelijk door heel Nederland en België binnen 1-5 werkdagen. Wilt u een aangepaste of grote hoeveelheid Schanskorven afnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

Schanskorven plaatsen

Schanskorf plaatsen lastig? Niet met onze schanskorven. Zowel de Eccofence Kit & Alubox zijn zelfbouwpakketten. Beide worden met duidelijke instructiehandleiding en videomateriaal geleverd. Op plekken waar een kraan niet bij kan om “kant-en-klare” korven te plaatsen zijn de ECCOfence kits de ideale oplossing. Deze worden als handige compacte pakketten geleverd. U kunt deze gemakkelijk zelf monteren en vullen.

Het enige dat u zelf voor dient te zorgen is beton (minimaal tot op de dragende grond) en het gereedschap.