Potgrond vormt een ideale basis voor het vullen van bloembakken en bloempotten. Onze potgrond is tevens geschikt als toevoeging voor haagplanten, fruitbomen, etc. en beschikt over speciaal geselecteerde grondstoffen voor een goede prijs / kwaliteitsverhouding. De potgrond bevat bestanddelen zoals kokos, hoogwaardige veensooren, turf, natuurcompost en perlite.

Substrado®

Substrado® is de algemene handelsnaam van Den Ouden Groep voor het groeimedium op maat voor u gemaakt. Daarnaast zijn er voor specifieke toepassingen Substrado producten op merknaam zoals Substrado® Molm. Substrado® wordt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen zoals omschreven in het Substrado® concept waardoor onderstaande voordelen van toepassing zijn.

Potgrond bestellen?

Zandcompleet levert potgrond in big bag door heel Nederland. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags.

Kwaliteit Potgrond in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment potgrond is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van producten van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door heel Nederland.

logo-den-ouden