Houtsnippers (ook wel houtchips genoemd) zijn afkomstig van speciaal geselecteerde bomen (loofhout), na versnippering is het gezeefd op zand- en grondresten. Het beschermt de bodem tegen uitdroging en overmatige verdamping. Dit product is goed te gebruiken als onkruidpreventie  en structuurverbetering van uw tuin. Tegelijkertijd geven de snippers een decoratieve natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Zandcompleet levert naast houtsnippers ook divere soorten Boomschors.

Houtsnippers zijn daarnaast uitstekend geschikt voor het aanbrengen als tijdelijke verharding paden of opritten. Bent u opzoek aan materialen voor het verharden van paden of opritten, kijkt u dan eens bij Betongranulaat of Puingranulaat.

Houtsnippers tegen onkruid

Een goede laag houtsnippers zorgt ervoor dat weinig zonlicht kan doordringen tot de grond. Hierdoor krijgt onkruid minder kans. Als u eerst nog anti-worteldoek aanbrengt onder de laag houtsnippers wordt de kans op onkruid nog verder verminderd. Indien er van bovenaf alsnog zaadjes inwaaien die ontkiemen tot onkruid krijgt deze weinig kans tot echt groeien door de snippers.

Houtsnippers kopen?

Zandcompleet levert houtchips in big bag door heel Nederland. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags.

Liever eerst onze producten zien? Vraag dan een gratis proefmonster aan.

Kwalitatieve Houtchips in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment Houtchips is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van Houtchips van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door heel Nederland.

logo-den-ouden