Houtsnippers (ook wel houtchips genoemd) zijn afkomstig van speciaal geselecteerde bomen, na versnippering is het gezeefd waar door het vrij van zand- en grondresten is. Het beschermt de bodem tegen uitdroging en overmatige verdamping. Dit product is goed te gebruiken als onkruidpreventie  en structuurverbetering van uw tuin. Tegelijkertijd geven de snippers een decoratieve natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Zandcompleet levert naast houtsnippers ook divere soorten Boomschors.

Houtsnippers zijn daarnaast uitstekend geschikt voor het aanbrengen als tijdelijke verharding paden of opritten. Bent u opzoek aan materialen voor het verharden van paden of opritten, kijkt u dan eens bij Betongranulaat of Puingranulaat.

Houtsnippers kopen?

Zandcompleet levert Houtsnippers in big bag door heel Nederland. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags.

Liever eerst onze producten zien? Vraag dan een gratis proefmonster aan.

Kwalitatieve Houtchips in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment Houtchips / houtsnippers is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van Houtchips van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door heel Nederland.

logo-den-ouden