Gralux 0/10mm is een natuurlijke, oker geel halfverhardingsmateriaal afkomstig van Europa’s fijnste dolomiet gesteenten. Dit fijne dolomoiet gesteente is opgebouwd uit korrels met een maximale diameter van 10 mm en leemhoudend.

Gralux kan door zijn hoge stabiliteit en goede waterdoorlatendheid o.a. gebruikt worden voor het aanleggen Jeu de Boules banen, recreatiepaden, parken, pleinen, parkeerplaatsen en opritten. Door de goede waterdoorlatendheid is het minder gevoelig voor vorst en dooi, waardoor bijvoorbeeld uw tuinpad of oprit minder gevoelig zal zijn voor gladheid. Daarnaast voorkomt het tevens de doorgroei van onkruid.

Op zoek naar een gelijksoortig, maar een lichtere variant halfverharding? Kijkt u dan eens bij NobreCal.

Het verschil tussen Gralux & NobreCal is naast de kleur (de Gralux is iets donkerder), ook de afkomst. NobreCal is kalkhoudend en Gralux leemhoudend. NobreCal plakt daardoor niet, zoals dat wel het geval kan zijn met een leemhoudend product. 

Gralux bestellen?

Zandcompleet levert Gralux in big bag door heel Nederland en Belgie. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags.