Kies je sport

Sportveld onderhoud Jeu de boules

Jeu de boules

Sportveld onderhoud tennis

Padel / Tennis

Paardensport

sportveld onderhoud beachvolleybal

Beach volleybal

Sportveld onderhoud BMX

BMX

Sportveld onderhoud MTB

Mountainbike

Materialen voor je sportveld onderhoud bestellen doe je bij Zandcompleet

Dankzij onze producten worden de beste sportvelden, -tracks en -banen aangelegd en onderhouden. Dagelijks worden onze materialen gebruikt en wordt er ook heel wat af gesport op onze bodems, zoals BMX banen, padel- / tennisbanen, kunstgrasvelden, MTB tracks, jeu de boulebanen en paardenbodems. Zand en bodemproducten heb je altijd nodig bij de aanleg van een sportbodem. En het is onze passie om deze producten te leveren. Al ruim 30 jaar.

Zandcompleet is de leverancier waar u alles kunt vinden op het gebied van zand en andere bodemproducten om een professionele baan aan te leggen en te onderhouden. Tegen scherpe prijzen en snelle levertijden (binnen 1-3 werkdagen door heel NL)! Voor een complete jeu de boulebaan tot en met alle producten voor de aanleg van een topkwaliteit paardrijbodem.

Sportveld onderhoud en aanleg, de materialen met beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen

De materialen voor het onderhoud of de aanleg van  je sportveld bestellen kan eenvoudig bij Zandcompleet. Wij leveren zowel zand, grind, split, roosters en diverse soorten stabiliteit verbeteraars bij u aan huis, tegen een scherpe prijs geleverd op pallet, bigbag of met vrachten losgestort materiaal. Dit doen wij door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) binnen 1-3 werkdagen.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag advies op maat? Geen probleem, sinds 1985 zijn wij specialist op het gebied van Sport & Bodem. Neem gerust contact met ons op via info@zandcompleet.nl of 0168-404431.