Zebra Split

Zebra split is de naam voor een zwart / wit gemixte splitsoort met lichtgrijze en donker grijze kleuren. Deze mix geeft een zeer mooie en strakke uitstraling aan uw moderne tuin. Denk bijvoorbeeld eens aan de combinatie met een zwart grijze natuursteen. Zandcompleet verkoopt het echte zebra split, hetgeen een mix is van het Icy Blue split (marmer) en Basalt Split.

Zoekt u juist een egaal zwart split kijkt u dan eens bij Basalt split, of voor een egaal wit split bij Carrara split.

Zebra split toepassen

Zebra split bevat het harde Basalt en Icy Blue split. Dit maakt het naast het gebruik als siersplit ook uitstekend geschikt voor het gebruik op oprit of erf. Alvorens het Zebra split te verwerken op de oprit of parkeerplaats adviseren wij om eerst een goede onderlaag aan te leggen. Dit stabiliseert de ondergrond en minimaliseert de kans op spoorvorming.

Meebesteltip:

Zebra Split Bestellen?

Zandcompleet levert Zebra Split in big bag door heel Nederland. Split bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags (losgestort op aanvraag). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.