Yellow Sun Split Info

Yellow Sun Split, ook wel Jura of Yura Kalksteen genoemd is een fijnkorrelig kalkhoudend zandsteen dat afkomstig is uit de driehoek Treuchtlingen-Petersbusch-Eichstatt (Duitsland). Kenmerkend voor kalksteen zijn de mooie kleurschakeringen door aders en fossiele resten van planten en dieren. Yellow Sun heeft een zacht okergeel beige kleur en wordt daardoor ook vaak Geel Split genoemd.  Bent u op zoek naar een ander egaal of gemêleerde split kleur kijkt u dan eens bij Icy Blue split of Grauwacke split.

Geel Split toepassen

Doordat de eigenschappen van kalksteen overeenkomen met die van marmer is Yellow Sun naast de toepassing als siersplit voldoende hard als toepassing voor de oprit, parkeerplaats of andere zwaardere toepassingen. 

Meebesteltip:

Yellow Sun Split bestellen?

Zandcompleet levert Yellow Sun in big bag door heel Nederland. Split bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags Yellow Sun Split (losgestort op aanvraag). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Liever eerst onze producten zien?