Afkomstig uit Verona, Italië is het unieke Rosso Verona Split. Dit prachtig gekleurde marmer split is kleurvast in de kleuren oranje/rood en geschikt voor iedere toepassing. Leverbaar in big bag 0,5m3 (+/- 15m2) en 1m3 (+/- 20m2)

Rosso Verona Split toepassen

Rosso Verona Split is door zijn prachtige rood-oranje kleur toe te passen als siersplit in de tuin. De unieke kleuren combineren zowel mooi met strakke moderne tuinen als met de meer landelijke en rustieke tuinen. Rosso Verona is een marmersplit, hierdoor is het ook uitstekend te gebruiken als toepassing voor uw oprit, erf of parkeerplaats. In combinatie met splitplaten blijft het split in lengtes van jaren goed liggen op uw oprit.

Meebesteltip:

Rosso Verona Split bestellen?

Zandcompleet levert Rosso Verona split in big bag door heel Nederland en België. Rood Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags (losgestort op aanvraag). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan.