Panda Split  geeft al enigszins informatie over de kleur ervan, namelijk een combinatie van Zwart en Wit. Dit mooie Zwart / Wit Split is een mengeling van Basalt split (antraciet van kleur) en Carrara split (wit van kleur). Deze tegengestelde kleuren geven aan dat Panda split een bijzonder split is met een schitterend zwart-wit contrast. Zoekt u een soort dat op de Panda split lijkt, kijk dan eens bij Zebra split.

Panda split toepassen

Panda split wordt door het stijlvolle contrast van zwart en wit veel gebruikt in de moderne strakke tuin. De combinatie met antraciet natuursteen en diverse siergrassoorten geeft uw tuin een stijlvolle en rustige uitstraling. Dit split bevat het harde Basalt split en is daarom uitstekend te gebruiken voor de toepassing op de oprit of parkeerplaats. Let er op dat het split in enigszins licht zonnige oppervlakten wordt toegepast, om groen kleuring van het Carrara split te voorkomen.

Meebesteltip:

Panda Split bestellen?

Zandcompleet levert Panda split in big bag, zowel 0,7m3 als 1m3 door heel Nederland. Zwart / Wit Split bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags (losgestort op aanvraag). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.