Wegdromen in Mediterranen sferen in eigen tuin? Met de zachte en warme kleuren van Mediterranea split creëert u in een tuin een prachtige zuidelijke sfeer. Mediterranea split is een mix van geel, rood en roze kleuren. Deze warme kleuren van het split ontstaat door het mengen vanYellow sun split met Rosso Verona split. Mediterranea split is een kalkzandsteen split.

Mediterranea split toepassing

Door de warme kleur van het split is het prachtig te gebruiken om een zuidelijke sfeer te creëren in uw tuin. Het is toepasbaar als grondbedekking in uw siertuin, terras of tuinpad. Ook geeft de combinatie van Mediterranea split met gebakken bestrating een mooie uitstraling aan uw straatwerk. De hardheid van dit split maakt het goed toe te passen voor uw oprit of parkeerplaats. De maatvoering maakt het ook toepasbaar met splitplaten. 

Meebesteltip:

Mediterranea split bestellen?

Zandcompleet levert Split in big bag door heel Nederland. Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Wilt u een grote hoeveelheid big bags Split afnemen (losgestort op aanvraag)? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan.