Grauwacke is een zandsteen variant dat met behulp van explosieven uit de rotsen in de Grauwacke groeven in Duitsland wordt gewonnen, waarna het wordt getransporteerd naar de zeef- en breek installatie. Hier wordt het Grauwacke gebroken en uitgezeefd in de diverse formaten tot het siersplit. Grauwacke split heeft een gemêleerde kleur doordat het bruin-grijs tinten van rood en geel bevat. Bent u op zoek naar een egaal geel of grijs kleurig split, kijk dan eens bij Yellow sun split, of Doornikse Kalksteen.

Grauwacke Split Toepassen

Grauwacke komt goed tot zijn recht in elke siertuin. De hardheid van het Grauwacke maakt het tevens uitstekend geschikt voor tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen. Meebesteltip:

Grauwacke split bestellen?

Zandcompleet levert Grauwacke split in big bag door heel Nederland. Split bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags Grauwacke split (losgestort op aanvraag). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.