Flamingo Marble Split

Flamingo Split geïntroduceerd tijdens Robs Grote Tuinverbouwing! Een nieuwe dimensie siersplit / grind met de unieke roze, wit en zwarte kleuren. Voor een frisse uitstraling van de moderne tuin. Flamingo Marble split of grind is een marmer gesteente, echter een zachtsoortig marmergesteente, waardoor niet geschikt als siersplit voor belastte oppervlakte, zoals oprit of parkeerplaats. In ons assortiment bieden we zowel Flamingo split (hoekig), Flamingo grind (afgerond) als breuksteen (keien) aan.

Flamingo Split Toepassen

Flamingo Marble Split is marmer gesteente, echter is het een zachtsoortig marmergesteente waardoor het niet hard genoeg voor toepassing voor oprit of parkeerplaats. Het is wel uitstekend te gebruiken als decoratiesplit in de tuin of terras. Door de unieke kleuren is dit split zeker ook een mooi siersplit. 

Meebesteltip: Door witte splitplaten onder het Flamingo Marble split of grind te leggen ontstaat een stabiel pakket. Bij een oprit of parkeerplaats voorkomt dit onder andere spoorvorming. Ook zakt het grind niet weg als er op gelopen wordt.

Flamingo Split bestellen?

Zandcompleet levert split of grind in big bag door heel Nederland. Voor grotere hoeveelheden bieden wij vanaf 10ton levering losgestort aan binnen Nederland. Siersplit bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan.