Extra wit split, de naam zegt het al. Het witste split in ons assortiment. Het gesteente is gelijkwaardig aan Crystal White, met als verschil dat extra wit split speciaal geselecteerd is op zijn extra witheid. Door deze extra selectie is Extra Wit split hoger geprijsd dan Crystal White split. Ook in vergelijking met Carrara split is het verschil duidelijk. Het Carrara gesteente heeft een licht grijze krijtachtige gloed. Extra wit split is net als Carrara en Crystal White ook een marmer split afkomstig is uit Zuid-Europa.

Extra wit split toepassen

Extra wit is goed toe te passen als split voor uw tuinpad. Het is te gebruiken voor uw oprit of gewoon als bodembedekker in uw tuin. Het extra witte split heeft een mooie spierwitte kleur en geeft de tuin een stijlvolle uitstraling. Tevens is Extra wit split prima toepasbaar met splitplaten.

Meebesteltip:

Extra Wit Bestellen?

Zandcompleet levert Extra Wit in big bag door heel Nederland. Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Wilt u een grote hoeveelheid big bags Wit Split afnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan.