Belgisch Rood split (ook bekend onder de naam Belge Rouge of Marmedoc) is een prachtig splitsoort met een mix van rode, roze en grijze kleuren. Als het split nat wordt laat het split een dieprode kleur zien. Belgisch Rood split is een marmer split, dit maakt het geschikt voor vele toepassingen, zoals in de tuin, oprit of parkeerplaats. Het Belgisch Rood split wordt zoals de naam aangeeft in België gewonnen, alwaar het wordt het gebroken en gezeefd tot de verschillende maten.  Bent u zoek naar een siersplit met een fellere rode kleur kijk dan bij Rosso Verona Split.

Belgisch Rood split toepassen

Belgisch Rood split is door zijn prachtige rood-roze kleur toe te passen als siersplit in de tuin. Het rood, roze en grijs gekleurde split combineert zowel mooi met strakke moderne tuinen als met de meer landelijke en rustieke tuinen. Belgisch rood is een marmersplit, hierdoor is het ook uitstekend te gebruiken als toepassing voor uw oprit, erf of parkeerplaats. Meebesteltip:

Belgisch Rood split bestellen?

Zandcompleet levert Belgisch Rood split in big bag door heel Nederland. Rood Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags (losgestort op aanvraag). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven. Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan.