Baskisch Rood Split

Baskisch Rood split is een siersplit met een wit dooraderd zachtrode kleur. Deze kleur is uniek en kenmerkend voor het Baskisch  split en geeft een luxe uitstraling aan het split. Baskisch Rood split is een marmer split. Dit maakt het niet alleen geschikt als siersplit in de tuin, maar maakt het ook toepasbaar voor een oprit of parkeerplaats.  Zoekt u een siersplit met een zachtrode kleur en meer grijs kijkt u dan eens bij Belgisch Rood split.

Baskisch Rood split toepassen

De eigenschappen van Baskisch split maken het goed te gebruiken als halfverharding op zwaarder belaste oppervlakten zoals de oprit of parkeerplaats. Maar natuurlijk geeft  de unieke zacht rode kleur van het Baskisch split ook de siertuin een stijlvolle en warme uitstraling. Baskisch Rood split laat zich prachtig combineren met bijvoorbeeld gebakken straatwerk.

Meebesteltip:

Baskisch Rood split bestellen?

Zandcompleet levert Baskisch Rood split  in big bag van 1m3 en 0,7m3 door heel Nederland. Split bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags (losgestort op aanvraag). Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan!