Samenwerken

Kwaliteit, betrouwbaarheid en aantrekkelijke prijzen, dat is waar wij voor staan. Om onze dienstverlening mogelijk te maken door heel Nederland werken wij met een betrouwbaar netwerk van kwalitatieve leveranciers. Deze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd en gesitueerd op strategische plaatsen door heel Nederland. Gezamenlijk met onze partners maken wij het dagelijks mogelijk om door middel van korte levertijden en goede logistieke planning groot transport mogelijk te maken. Dit doen we zowel in heel Nederland als door heel Belgie.

Bent u leverancier van bodemproducten, kunt u zich vinden in onze kernwaarden en wilt u graag met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op voor samenwerkingsmogelijkheden.

Exclusieve Samenwerkingen

Zandcompleet heeft naast haar eigen producten diverse exclusieve online samenwerkingen met leveranciers. Zo bieden wij het volledige assortiment Hovenierspakket online aan in samenwerking met Bostik en zijn wij exclusief online dealer van producten van Den Ouden. Daarnaast handelen wij van enkele zand- en grindhandelaren door heel Nederland alle particuliere aanvragen af.

Van Offline naar Online

Bent u offline ook zeer actief, maar heeft u online nog niet het juiste kanaal gevonden? Of zoekt u een distributiekanaal voor alle kleine leveringen? Neem dan contact met ons op voor samenwerkingsmogelijkheden. Wij hebben een landelijk netwerk en transportpartners om leveringen binnen maximaal 3 werkdagen mogelijk te maken door heel Nederland en Belgie. 90% van al onze leveringen wordt zelfs binnen 1 werkdag al bij onze klanten geleverd. Uniek in Nederland! Wij zijn echter niet een webwinkel die enkel goed is in internetverkoop en snapt hoe online marketing werkt. Door onze eigen jarenlange ervaring in Zand en Bodem, zijn wij een echte specialist en familiebedrijf. Al onze klanten kunnen terecht bij ons met inhoudelijke vragen en voor advies.

Nieuwsgierig naar ons verhaal van de afgelopen jaren? Ieder jaar schrijven we een jaaroverzicht. Te lezen op de Over ons pagina

USP Zandcompleet