Paddockroosters

De paddockrooster is het ideale product om te voorkomen dat paarden te diep wegzakken. De roosters zorgen voor een goede stabiele en drainerende onderlaag / tussenlaag voor onder andere de paddock. In ons assortiment bieden wij twee type roosters aan. De basisvariant en de topkwaliteit paddockmatten.

Wat is het verschil tussen de roosters?

Paddockmat basis

Onze basisvariant is een instapmodel. Met deze roosters kunt u het gemak ervaren van de roosters. De basisvariant is van harder kunststof gemaakt dan de topkwaliteit rooster. Hierdoor is het bij de basisvariant aan te raden om te werken met een dikker zandpakket op de rooster om te voorkomen dat schade optreed aan het rooster zelf.

Paddockrooster Top XXL

Heeft u paarden die van graven houden? Wilt u liever niet werken met een dik zandpakket op de roosters? Of zoekt u gewoon het beste wat er is? Dan adviseren wij de topkwaliteit paddockmatten / roosters. Deze roosters zijn zeer sterk, kunnen beter rek, krimp en impact van de paarden opvangen en zijn uniek in zijn soort. Het verbeterde kliksysteem maakt ook dat het totale pakket aan roosters nog steviger in elkaar zit.

De eigenschappen van de twee opties op een rijtje:

Eigenschappen

Dikte plaat

Afmeting per plaat


Kleur

Koppelsysteem

Loskoppelbaar (opnieuw te leggen)

Opvangen rek & krimp

Opvangen krachten paard


Minimale afvulhoogte

Basisvariant

3,4cm

92,1 x 65 x 3,4cm
(L x B X H)

Zwart

Ja

Ja

Redelijk

Redelijk
(op te vangen door te werken met een dikker zandpakket)

Minimaal 10cm

Topkwaliteit

4cm

133 x 100 x 4cm
(L x B x H)

Zwart

Ja, plus verstevigd

Ja

Goed

Goed
Iedere vorm van afvullen mogelijk.


Iedere gewenste hoogte mogelijk